facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

Mărcile noastre

Pierre Fabre Oral Care propune un portofoliu extins de produse de îngrijire și igienă buco-dentară, acoperind astfel o serie de nevoi din domeniul bucal (de la igiena buco-dentară și până la medicamente).

Produse de la cele dedicate igienei orale și până la medicamente

Cunoștințele noastre de specialitate combină rigoarea farmaceutică a activității noastre medicale cu expertiza galenică a activității noastre dermatocosmetice. Comercializăm o linie completă de produse dedicate igienei și îngrijirii orale:

 

  • Laboratoires ELGYDIUM, o experiență de peste 40 de ani care vă redă zâmbetul

Laboratoarele ELGYDIUM propun produse de igienă dentară de peste 40 de ani, de la produse tehnice pentru tratamentul problemelor de igienă buco-dentară în vederea acoperirii tuturor nevoilor: probleme ale gingiilor, sensibilitate dentară, albirea dinților sau protecția anticarie. Laboratoarele ELGYDIUM au ales să producă paste de dinți exclusiv franceze pentru a asigura controlul riguros al proceselor de fabricație și pentru a putea furniza pacienților produse fiabile și sigure. O parte a gamei de produse cosmetice de apă de gură și pastă de dinți ELGYDIUM (ELGYDIUM Blancheur, ELGYDIUM Kids et Junior) a obținut eticheta de Garanție a Originii Franceze, în februarie 2016.

Distribuită exclusiv în cadrul farmaciilor și parafarmaciilor, marca ELGYDIUM s-a născut în 1972 cu prima pastă de dinți medicală. În 1987, este confirmată orientarea medicală a mărcii. Oferta acesteia se extinde prin crearea unei paste de dinți cu Fluorinol (fluorură de amină de ultimă generație, obținută grație cercetării desfășurate de Pierre Fabre): ELGYDIUM Dinți Sensibili se adresează problemelor de sensibilitate dentară. Începând cu anul 1995 și timp de 10 ani, marca își va continua inovarea pentru a da naștere mai multor produse emblematice ale laboratoarelor ELGYDIUM: pasta de dinți ELGYDIUM Albire, pasta de dinți ELGYDIUM Protection Caries, pasta de dinți ELGYDIUM Kids & Junior și pasta de dinți pentru îngrijire ELGYDIUM Brillance & Soin.

 

  • INAVA, o gamă profesională de perii și periuțe de dinți și de ață dentară

INAVA este o marcă dedicată de mult timp chirurgilor dentiști. Ea a reușit să se impună ca jucător cheie în igiena buco-dentară. Cu o gamă variată, INAVA permite abordarea nevoilor fiecărui pacient, chiar și a celor specifice și răspunde așteptărilor chirurgilor dentiști pentru a-i sprijini în practica de zi cu zi.
INAVA este o gamă profesională inovatoare de accesorii de periaj, recunoscută tehnicitatea sa și calitatea sa de nivel farmaceutic. Ea propune o gamă largă de produse:

  • Periuțe de dinți: îngrijiri specifice, îngrijiri cotidiene pentru adulți și copii, îngrijiri ortodontice.
  • Inovație printr-o nouă periuță de dinți, dotată cu tehnologie hibridă
  • Periuțe interdentare: 3 modele, 6 mărimi adaptate nevoilor fiecăruia, pentru igiena cotidiană a spațiilor interdentare și întreținerea aparatelor ortodontice și a protezelor
  • ațe dentare: pentru o igienă optimă a spațiilor interdentare cele mai înguste

Produsele INAVA sunt vândute exclusiv în farmacie și parafarmacie.

Dotate cu un cap fin și rotunjit, periuțele de dinți INAVA permit un periaj optim chiar și în zonele cu un acces dificil. În plus, mânerul lor sensibil cu gât fin (polipropilenă) se poate adapta fiecărui tip de arcadă.
Suplețea și tăietura firelor de Tynex® permite un periaj netraumatizant și adaptat fiecărei nevoi (hipersensibilitate dentară, parodontoză, gingivită, după o intervenție chirurgicală etc.).
Periuțele de dinți INAVA dispun de un dispozitiv de protecție a capului care permite restrângerea firelor periei astfel încât acestea să-și mențină calitatea de-a lungul timpului și să asigure o bună igienă.
În sfârșit, periile de dinți INAVA Adulți pentru adulți pot fi igienizate acasă la microunde.

 

  • ALIBI, o soluție pentru combaterea și prevenirea respirației urât mirositoare

ALIBI este o gamă de produse pentru combaterea respirației urât mirositoare în viața de zi cu zi. Pastilele și sprayul neutralizează compușii volatili ai sulfului în orice moment al zilei. Acțiunea lor poate fi asociată cu cea a unei raclete pentru curățarea limbii, permițând prevenirea respirației urât mirositoare pentru o igienă buco-dentară completă. p>

 

  • Gama de produse cosmetice ARTHRODONT, pentru calmarea gingiilor

Pentru problemele gingiilor, gama ARTHRODONT propune două produse cosmetice, pasta de dinți cu fluor ARTHRODONT Protect Gel, o pastă de dinți gel și ARTHRODONT Solution gingivale, o apă de gură care calmează gingiile fragilizate.

 

  • Gama de produse cosmetice PANSORAL  pentru mucoasa bucală

Gelurile din gama de produse cosmetice PANSORAL sunt destinate reducerii disconfortului legat de erupția dinților cu gelul de masaj calmant PANSORAL Premières dents și pentru mucoasele dentare iritate cu gel reparator și calmant PANSORAL Repair.

 

  • ELUDRIL CARE, o igienă orală cotidiană sporită

ELUDRIL CARE este o apă de gură anti-placă care conține un amestec de două substanțe antiseptice. Destinat utilizării de două ori pe zi după periaj, în fiecare zi, ELUDRIL CARE contribuie la reducerea dezvoltării plăcii dentare și participă la menținerea sănătății gingiilor, încă de la vârsta de 6 ani.

 

Alte mărci ale Pierre Fabre Oral Care

SENSIGEL este un gel dentar desensibilizant pe bază de fluorură pentru îngrijirea intensivă a dinților sensibili. El înconjoară coletele dentare dezvelite și atenuează hipersensibilitatea. Concentrația sa de fluor (1500 ppm) permite o remineralizare a smalțului dintelui și protejează împotriva atacurilor acide.
PARODIUM este un gel gingival pentru gingii sensibile pe bază de clorhexidină antibacteriană și extract de rubarbă calmant. El favorizează eliminarea plăcii dentare, calmează gingiile sensibile și purifică respirația.

„Beneficiind de cunoștințele medicale de specialitate și galenice ale grupului Pierre Fabre, laboratorul de igienă orală propune o gamă largă de produse (medicamente și produse cosmetice) de calitate farmaceutică, comercializate în peste 60 de țări. Gama noastră, care acoperă ansamblul de nevoi ale pacientului, de la igiena cotidiană și până la tratamentul afecțiunilor buco-dentare propune formule inovatoare care integrează molecule de referință pentru o acțiune precisă și și specifică.”

Emmanuel SAVI, Director general al mărcii Pierre Fabre Oral Care