facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM ACADEMY, soluții de educație pentru sănătatea buco-dentară

Publicat 15/07/2021

ELGYDIUM ACADEMY este un proiect educativ al grupului Pierre Fabre Oral Care destinat îmbunătățirii igienei buco-dentare la copii, aducând soluții concrete și pragmatice de prevenție și de educație.

 

ELGYDIUM ACADEMY, o societate de cercetători orientată spre sănătatea publică

 

 

În martie 2016, Pierre Fabre Oral Care a lansat ELGYDIUM ACADEMY, o societate de cercetători al cărei obiectiv strategic este de a-și înscrie angajamentul în educația celor mai tineri în privința sănătății buco-dentare, în cadrul unei inițiative de sănătate publică.

 


Prin intermediul laboratoarelor ELGYDIUM, ELGYDIUM ACADEMY propune mijloace pedagogice de prevenție care să îi ajute pe profesori și părinți să îndrume și să motiveze copiii pentru a-și păstra o bună sănătate a dinților.


Pentru școli :


  • un poster distractiv care le amintește copiilor regulile de aur ale unui periaj corect, timp de cel puțin 2 minute, de 2-3 ori pe zi, cu o pastă de dinți cu fluor adaptată vârstei lor și o periuță de dinți moale, de la gingie spre dinți.

  • un calendar aniversar pe care fiecare copil își va putea scrie prenumele în dreptul zilei sale de naștere. Pe acest calendar figurează și informațiile indispensabile pentru o bună igienă buco-dentară.  •  
  •  

 

Pentru acasă :

 


  • o agendă săptămânală care le amintește nu numai obiceiurile corecte pe care trebuie să le adopte, ilustrate prin Raccoon, mascota sănătății buco-dentare a copiilor pentru gama ELGYDIUM, dar le permite în egală măsură copiilor să își respecte periajele cu asiduitate într-o manieră distractivă. Principiul este simplu, în fiecare zi: dimineața, la prânz și seara. De fiecare dată când își perie dinții, copilul desenează un soare. În caz contrar, desenează un nor.

  • o aplicație mobilă, MonRaccoon, destinată prevenției cariei dentare la copii, creată de chirurgii dentiști specialiști pentru copii. Cu aplicația Mon Raccoon, copilul are grijă de ratonul său pe parcursul întregii zile. Se joacă, îl hrănește, îl adoarme și îi perie bine dinții. Identificându-se cu ratonul său, copilul folosește, metoda corectă de periaj, conform vârstei.  •  
  •  

 

Datorită ELGYDIUM ACADEMY, și în parteneriat cu specialiștii în sănătate, Pierre Fabre Oral Care se înscrie ca actor cheie în sănătatea publică în domeniul dentar pentru promovarea și ameliorarea sănătății buco-dentare în lume.