facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

Parteneriate cu profesioniști din domeniul sănătății

Strategia Pierre Fabre Oral Care rămâne fidelă bazelor laboratorului său farmaceutic: pentru fiecare problemă buco-dentară, aducem o soluție medicală. În acest context, Pierre Fabre Oral Care și-a asumat misiunea de a însoți medicul chirurgul dentist și farmacistul.

 

Un parteneriat strâns cu medicii chirurgii dentiști

Pentru a satisface întotdeauna cerințele și nevoile consumatorilor, Pierre Fabre Oral Care a ales să se bazeze pe expertiza profesioniștilor din domeniul sănătății bucale pentru a dezvolta produse fiabile, sigure și adecvate așteptărilor lor. Acest lucru este posibil în special datorită ascultării atentă a profesioniștilor din domeniul sănătății, dar și prezenței, în cadrul mărcii Pierre Fabre Oral Care, a unui grup de lucru de stomatologi și farmaciști.
Pierre Fabre Oral Care sprijină, de asemenea, medicul chirurgul dentist în acțiunea sa terapeutică și în rolul său educațional alături de pacienții săi, în special oferindu-i instrumente educaționale adaptate.

 

 • Sprijin pentru medicii chirurgi dentiști în angoasa tratamentelor dentare

Gestionarea anxietății legate de îngrijirea dentară este una dintre provocările cu care se confruntă zilnic medicii chirurgi denstiști.
În acest context, laboratorul Pierre Fabre Oral Care a ales să-i susțină prin dezvoltarea unui proiect de instruire și informare pe această temă, pentru a-i ajuta să recunoască mai bine pacientul anxios, să-i evalueze nivelul de anxietate și să se ocupe de el în modul cel mai bine adaptat cu putință.

 • Un angajament puternic în domeniul științific al sănătății orale

Tot în cadrul unei relații de strânsă colaborare cu profesioniștii din domeniul sănătății, Pierre Fabre Oral Care lucrează în colaborare cu societățile de cercetători pentru a facilita accesul la datele și noutățile științifice.
Această investiție se traduce printr-o strânsă colaborare cu numeroase societăți de cercetători în vederea promovării cercetării în sănătatea orală :

 • SFPIO (Societatea franceză de parodontologie și implantologie orală),
 • IFRO (Institutul francez de cercetare odontologică),
 • CNEP (Colegiul național al Profesorilor de Parodontologie),
 • SFOP (Societatea franceză de odontologie pediatrică),
 • FDI (Federația dentară internațională),
 • IFDH (Federația Internațională de Igieniști Dentari).

Investiția științifică a Pierre Fabre Oral Care se traduce, de asemenea, printr-o colaborare importantă cu colegiile și asociațiile de chirurgi dentari din Franța și din străinătate.

 • Participare la schimburile științifice

Fiind un jucător angajat în domeniul științific al sănătății buco-dentare, laboratorul Pierre Fabre Oral Care participă activ la colocvii și congrese științifice în domeniul îngrijirii dentare în Franța și la nivel internațional, cum ar fi:

 • congresul anual al ADF (Asociația dentară franceză),
 • congresul EFP (Federația Europeană de Parodontologie) : l’EURO PERIO
 • congresul FDI (Federația dentară internațională)
 • congresul IFDH (Federația Internațională a Dentiștilor Igieniști) : l’ISDH

 

Un sprijin cotidian al farmaciștilor

Pentru a-și comercializa produsele, Pierre Fabre Oral Care se bazează exclusiv pe rețete și sfaturi ale profesioniștilor din domeniul sănătății. În acest context, laboratorul a ales o distribuire exclusiv în farmacie și parafarmacie a tuturor produselor Pierre Fabre Oral Care.
Astfel, apropierea de farmaciști permite laboratorului să comunice într-un mod foarte tehnic asupra produselor și igienei orale. Astfel, Pierre Fabre Oral Care sprijină zilnic farmaciștii în rolul lor de consilieri și în livrarea de produse de igienă orală adaptate nevoilor fiecăruia.
Pierre Fabre Oral Care se implică, de asemenea, alături de farmaciști în activitățile de promovare și instruire buco-dentară: laboratorul oferă asistență farmaciștilor prin dezvoltarea de programe educaționale în igiena orală, în special pentru copii și școli.

 

Accentul pe ELUMED…

Elumed este o revistă medicală care reunește principalele noutăți științifice apărute în domeniul sănătății buco-dentare.
Acest proiect a luat ființă din colaborarea dintre serviciu medical Pierre Fabre Oral Care și anumite societăți de cercetare cum ar fi SFPIO (Societatea franceză de parodontologie și implantologie orală) sau SFCO (Societatea franceză de chirurgie orală).

„Instrumentele de conștientizare și formare pe care le punem la dispoziția profesioniștilor din domeniul sănătății sunt dezvoltate în parteneriat cu societățile de cercetare odonto-stomatologice. Împărtășim aceeași dorință de a crește gradul de conștientizare de la o vârstă fragedă cu privire la bunele practici pentru o bună igienă orală.”

Sylvain Levet, Responsabil medical Pierre Fabre Oral Care.