facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

COMBAT FORMAREA PLĂCII BACTERIENE

Gama de apă de gură ELUDRIL propune produse pentru a lupta împotriva bacteriilor plăcii dentare, responsabile de iritația gingiilor. ELUDRIL CLASSIC - apa de gură antibacteriană și calmantă pentru redobândirea unor gingii sănătoase, în completarea tratamentelor parodontale sau pentru implantare, ELUDRIL CARE fără alcool pentru o igienă zilnică îmbunătățită în continuare și ELUDRIL DAILY fără alcool, pentru prevenția plăcii dentare în fiecare zi.

 

ELUDRIL CARE este o apă de gură anti-placă nouă, care conține o asociere de două substanțe antiseptice. Destinată a fi utilizată de două ori pe zi după periaj, ELUDRIL CARE ajută la reducerea dezvoltării plăcii dentare și participă la menținerea unor gingii sănătoase, în fiecare zi, de la vârsta de 6 ani.

 

 

Produsele gamei ELUDRIL CARE sunt vândute exclusiv în farmacie și parafarmacie.