Apă de gură ELUDRIL CARE

Apă de gură ELUDRIL CARE

ÎNGRIJIRE

ELUDRIL CARE este o apă de gură anti-placă care conține două substanțe igienizante, clorhexidina și clorură de cetilpiridiniu. Destinat a fi utilizat de două ori pe zi după periere, ELUDRIL CARE ajută la reducerea dezvoltării plăcii dentare și ajută la menținerea gingiilor sănătoase zi de zi.

Flacon de 500 ml cu pahar de măsurare

Avantajele acestui produs

  • Fără alcool
  • Gata de utilizare și fără alcool
  • Vârsta de la 6 ani

Eficace pentru

  • Mucoase bucale iritate
  • Placa bacteriană

Recomandat pentru

  • Adulți

Cum se utilizează

După periere, clătiți-vă gura cu 15 ml de apă de gură gata de utilizare (10 ml între 6 și 12 ani) timp de 30 de secunde, de două ori pe zi. Cupa de măsurare vă permite să livrați cantitatea exactă de produs necesară.

Opinia medicului dentist chirurg

Deoarece ajută la menținerea gingiilor sănătoase, ELUDRIL CARE poate fi utilizat ca releu de îngrijire orală. Este potrivit și pentru purtătorii de aparate dentare la care ajută la întărirea igienei bucale în zone greu accesibile cu o perie sau perii.

Compoziție

Clorhexidina
Clorură de cetilpiridiniu

Rezultate clinice

ELUDRIL CARE s-a dovedit a fi eficient în reducerea dezvoltării plăcii dentare cu o scădere cu 74,9% a indicelui plăcii dentare în trei săptămâni. (Utilizarea apei de gură Eludril Care dimineața și seara după periaj. Studiu efectuat pe 25 de persoane timp de 3 săptămâni)

Într-un studiu de satisfacție a 25 de persoane, utilizarea ELUDRIL CARE de două ori pe zi timp de trei săptămâni a permis tuturor participanților să își perceapă gingiile ca fiind mai sănătoase, mai calme și mai puțin sensibile.