ELGYDIUM REVELATOARE

ÎNGRIJIRE

Conceput în colaborare cu stomatologii, ELGYDIUM REVELATOARE este prima pastă de dinți care colorează reziduurile de placă dentară. O veritabilă pastă de dinți educativă, ce permite întregii familii să învețe cum să elimine mai eficace placa dentară, contribuind astfel la prevenirea cariilor și problemelor gingiilor. Această pastă de dinți inovatoare conține totodată și fluorinol pentru întărirea smalțului și siliglicol pentru consolidarea fixării fluorului.

Tub de 50 ml

Eficace pentru

  • Îngrijire orală adulți
  • Îngrijire orală copii
  • Placa bacteriană

Recomandat pentru

  • Adulți

Cum se utilizează

Se recomandă utilizarea odată sau de două ori pe săptămână, de preferat seara, în alternanță cu o pastă de dinți clasică (poate fi utilizată la fel de bine și în fiecare zi). Se perie dinții timp de 2-3 minute. Se clătește și se verifică dacă a rămas culoare verde pe dinți. Dacă da, se perie din nou, fără pastă de dinți, până la dispariția culorii verzi.

ELGYDIUM REVELATOARE nu colorează aparatele ortodontice.

Opinia medicului dentist chirurg

Datorită amestecului său unic de coloranți alimentari naturali, pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOARE permite vizualizarea plăcii dentare omisă la periaj și deprinderea unui periaj mai eficace al dinților.

Distractivă, această pastă de dinți educativă le permite tuturor membrilor familiei să compare și să își amelioreze tehnicile de periaj. Părinții pot astfel să inițieze un concurs familial de periaj regulat, care va consolida motivația și va permite dobândirea unei igiene bucodentare mai bune.

Compoziție

  • Fluorinol® (fluorhidrat de nicometanol 1 000 ppm de ioni de fluor): Fixare intensă pe smalț pentru a ajuta remineralizarea, a întări și proteja dinții.
  • li>Siliglicol: Agent filmogen care favorizează fixarea fluorului pe smalț, chiar și după clătire <>Amestec de coloranți verzi ce aderă la placa dentară

Rezultate clinice

Testată de 45 de adulți și 44 de copii cu vârste curpinse între 7 și 12 ani timp de 21 de zile, ELGYDIUM REVELATOARE a permis o diminuare cu 50% a plăcii dentare încă de la primul periaj, având o acțiune anti-placă pe tot parcursul celor 3 săptămâni ale studiului (1).

În cursul unui test în rândul consumatorilor implicând 86 de persoane, 80% din adulții și copiii care au testat-o au declarat că pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOARE le-a permis să învețe să își perie mai bine dinții. 88 % din părinți și 90 % din copii au fost mulțumiți de această pastă de dinți educativă (2).

Fluorhidratul de nicometanol (Fluorinol®) contribuie la remineralizarea smalțului dentar și la protecția lui. Fixarea fluorului contribuie la remineralizarea smalțului și la rezistența la atacurile acide aflate la originea cariilor. Siliglicolul este un agent filmogen care favorizează fixarea fluorului pe smalț, chiar și după clătire (3).