facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, O PASTĂ DE DINȚI 5-ÎN-1 PENTRU O IGIENĂ BUCO-DENTARĂ OPTIMĂ

Publicat 15/07/2021

Vi se întâmplă, uneori, să vă gândiți că, pentru o bună igienă dentară, ați avea nevoie de mai multe paste de dinți ? Una contra cariilor, una pentru albire, una pentru a vă proteja gingiile, etc. ? Laboratoarele Pierre Fabre vă propun ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, o pastă de dinți polivalentă pentru o igienă completă, fără a vă supraîncărca chiuveta. Protecția gingiilor, prevenția cariilor și a plăcii dentare, menținerea albeței naturale a dinților, respirația proapătă… ELGYDIUM MULTI-ACTIONS este briceagul elvețian al pastelor de dinți ELGYDIUM.

 

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, 5 ACȚIUNI ÎNTR-O PASTĂ DE DINȚI COMPLETĂ

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS este o soluție globală pentru o igienă buco-dentară optimă. Ingredientele sale active contribuie la fortificarea și protejarea gingiilor, întărirea smalțului și prevenirea cariilor, la reducerea formării plăcii dentare, păstrarea unei respirații proaspete și menținerea albeței naturale a dinților. În plus, este inovator datorită proprietăților pe care le are Aquacyanée, o micro-algă albastră cu proprietăți antioxidante demonstrate.

 

AQUACYANÉE, PENTRU A PROTEJA SĂNĂTATEA GINGIILOR

Aquacyanée este o micro-algă albastră cultivată respectând mediul pentru Laboratoarele Pierre Fabre în Mèze, aproape de lacul Thau. Transformată în pudră, ea face parte din ingredientele active brevetate ale pastei de dinți ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, în care contribuie la protecția și întărirea gingiilor prin proprietățile sale antioxidante și procolagene (1).  

 

FLUORINOL ȘI SILIGLICOL, PENTRU ÎNTĂRIREA SMALȚULUI ȘI PREVENIREA CARIILOR

Fluorinolul, substanță fluorurată brevetată de Laboratoarele Pierre Fabre, contribuie la remineralizarea smalțului

dentar

și protejarea sa. Din al doilea minut de periaj, el fixează de 6 ori mai mult fluor pe smalț în comparație cu un fluor mineral clasic (2). Această remineralizare a smalțului asigură o rezistență mai mare la atacurile acide aflate la originea cariilor.

Siliglicolul este un agent care încetinește formarea plăcii dentare (peliculă de bacterii care se depozitează pe suprafața dinților între două periaje). În plus, el favorizează fixarea fluorului pe smalț, chiar și după clătire (3).

 

O PROSPEȚIME ȘI O SENZAȚIE DE DINȚI CURAȚI MULT APRECIATE

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS permite păstrarea unei respirații proaspete și ajută în același timp la menținerea albului natural a dinților.

Testată în rândul a 44 de persoane în 21 de zile, el a obținut o notă de 8,95/10 pentru satisfacția globală. La 95 % din cei care l-au testat, ELGYDIUM MULTI-ACTIONS produce o senzație de dinți curați și aduce un gust proaspăt apreciat. În plus, 97 % au fost convinși că le putea asigura o bună igienă în fiecare zi și 79 % au menționat că este mai bun decât pasta lor de dinți obișnuită.

 

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, DE FOLOSIT ÎN FIECARE ZI

Pentru o igienă completă a dinților și gurii, e recomandat periajul dinților cu gelul ELGYDIUM MULTI-ACTIONS de 2 - 3 ori pe zi după masă, timp de 2 - 3 minute. Poate fi folosit începând de la vârsta de 12 ani.

 

Datorită ingredientelor sale active cu eficacitate dovedită, pasta de dinți ELGYDIUM MULTI-ACTIONS permite menținerea cu ușurință a unei igiene buco-dentare optime în fiecare zi, fie că suntem interesați de a preveni cariile, de a ne proteja gingiile, de a ne păstra dinții albi sau pentru a putea fi siguri de respirația noastră.

 

 

(1) Studiu realizat pe explanturi gingivale vii provenite de la 26 de donatori și expuse la acțiunea oxidantă a unui amestec de xantin-oxidază / hipoxantină în prezența atomizatului de aquacyanée 0,01 % sau de vitamina E.

.

 

(2) Morawietz M., Ufer C, Heunemann U., Kiesow A. Investigating fluoride uptake/ precipitation on a human enamel surface after in vitro topical treatment with fluoride sources. Fraunhofer Institute for microstructure of Materials and Systems IMWS, Halle (Saale). Report no.: V782/2017. November 27th, 2017

(3) Lacout et Al. Effets d’agents filmogènes sur la fluoration d’une apatite analogue à l’émail

dentaire.