facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI REVELATOARE, prima pastă de dinți educativă

Publicat 15/07/2021

Laboratoarele Pierre Fabre lansează prima pastă de dinți educativă destinată să-i ajute pe toți membrii familiei să își amelioreze tehnica de periaj. Concepută la cererea chirurgilor-dentiști, ELGYDIUM RÉVÉLATEUR DE PLAQUE asociază un amestec inedit de coloranți alimentari capabili să coloreze placa bacteriană cu ingrediente active care protejează smalțul dinților. O veritabilă inovație, această pastă de dinți distractivă contribuie în mod durabil la prevenția cariilor și a problemelor gingiilor.

 

PLACA BACTERIANĂ, INAMICUL SĂNĂTĂȚII DINȚILOR ȘI GINGIILOR

Compusă din bacterii care se multiplică între două periaje, placa bacteriană contribuie la apariția cariilor și problemelor gingiilor. Obiectivul principal al unui periaj regulat este de a împiedica acumularea sa, în special la baza dinților și la adăpostul aparatelor ortodontice. Dar cum să ne asigurăm că tehnica periajului este suficient de eficace pentru a nu lăsa resturi de placă ?

 

REVELATOARELE PLĂCII BACTERIENE, UN MIJLOC DE A VIZUALIZA EFECTELE PERIAJULUI

De câțiva ani, există produse destinate colorării plăcii bacteriene și măsurării obiective a eficacității periajului. Utilizate și prescrise în principal de medicii dentiști, ele sunt puțin familiare publicului larg și restrictive, pentru că reprezintă o etapă suplimentară (și au o mare putere de colorare). Din acest motiv, laboratoarele Pierre Fabre au dezvoltat, în colaborare cu chirurgi-dentiști, o pastă de dinți revelatoare de placă bacteriană destinată întregii familii, cu adevărat unică pe piață. Crearea ei a mobilizat întreaga expertiză a cercetătorilor laboratoarelor Pierre Fabre, iar rezultatul este acesta: după cele 2 etape, placa este revelată, iar dinții sunt curățați cu un singur produs !

 

ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI REVELATOARE, ÎN ACELAȘI TIMP PASTĂ DE DINȚI ȘI REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ

Pasta de dinți ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI REVELATOARE asociază ingrediente active destinate întăririi smalțului și luptei contra cariilor (Fluorinol® 1 000 ppm de ioni fluor și Siliglycol) cu un amestec brevetat de coloranți alimentari specific realizat pentru a evidenția placa bacteriană. După un periaj cu această pastă de dinți, resturile de placă sunt colorate în verde. Astfel, este simplu să îți îmbunătățești tehnica de periaj cu gesturile necesare pentru eliminarea acestor reziduuri. Puțin câte puțin, periajul devine într-adevăr eficace în eliminarea plăcii bacteriene.

 

ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI REVELATOARE, UN INSTRUMENT EDUCATIV PENTRU TOȚI

Această pastă de dinți le permite tuturor, mici și mari (începând de la 7 ani), să învețe să își perieze dinții. O folosire regulată, în alternanță cu o pastă de dinți clasică, ne permite să ne asigurăm că tehnica de periaj a rămas eficace și, astfel, să fixăm această tehnică în obiceiurile fiecăruia. Pe parcursul unui studiu clinic efectuat în rândul a 45 de adulți și 44 de copii de 7 - 12 ani timp de 21 zile. ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI REVELATOARE a permis o diminuare a ordinului de 50% al plăcii dentare de la primul periaj, cu o acțiune anti-placă pe toată durata de 3 săptămâni a studiului periajul într-adevăr se ameliorează (1).

 

O FOLOSIRE SIMPLĂ PENTRU VIZUALIZAREA RAPIDĂ A REZIDUURILOR DE PLACĂ BACTERIANĂ

ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI REVELATOARE este concepută pentru o folosire odată sau de două ori pe săptămână, în alternanță cu o pastă de dinți clasică, dar este la fel de posibilă și folosirea ei zilnică

Este suficient periajul dinților 2 - 3 minute, clătitul și verificarea posibilelor zone de culoare verde pe dinți. Dacă așa este, trebuie periate din nou zonele colorate, fără pastă de dinți, până la dispariția culorii. ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI REVELATOARE nu colorează aparatele ortodontice.

 

  1. Studiu efectuat de laboratoarele Pierre Fabre în rândul a 45 de adulți și 44 de copii, cu utilizare de 2 ori pe zi timp de 3 săptămâni.

 

En savoir plus :

A ÎNVĂȚA SĂ SE SPELE PE DINȚI DEVINE UN JOC PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE !