facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

AROMĂ NOUĂ ȘI PROTECȚIE MAXIMĂ CONTRA CARIILOR : ELGYDIUM JUNIOR MENTĂ DULCE.

Publicat 15/07/2021

"

Laboratoarele Pierre Fabre a lansat pasta de dinți ELGYDIUM JUNIOR cu mentă dulce pentru copii cu vârste între 7-12 ani, o pastă de dinți concepută pentru a-i obișnui pe cei peste 6 ani cu aromele mentolate, asigurându-le în același timp o protecție optimă împotriva cariilor, conform celor mai recente recomandări europene. Aroma lor inedită le permite copiilor să rămână motivați pentru un periaj de două ori pe zi !

 

CÂND COPIII ÎNCEP SĂ APRECIEZE AROMELE MENTOLATE

Copiii foarte mici nu apreciază încă aromele mentolate, care li se par prea înțepătoare. Din acest motiv, cea mai mare parte a pastelor de dinți pentru micuți sunt parfumate cu arome de fructe. Acestea sunt aromele pastelor de dinți ELGYDIUM KIDS 2-6 ani (înghețată de fragi, grenadină sau banană).

De la vârsta de 7 ani, copiii încep să aprecieze aromele de mentă, cu condiția să nu fie prea puternice. Pentru ei, laboratoarele Pierre Fabre au conceput pastele de dinți ELGYDIUM JUNIOR cu mentă dulce pentru 7-12 ani, care se adaugă celei cu aromă de gumă de mestecat.

 

ELGYDIUM JUNIOR MENTĂ DULCE 7-12 ANI, O AROMĂ DE TRANZIȚIE

Pasta de dinți ELGYDIUM JUNIOR Mentă dulce 7-12 ani este o pastă de dinți de tranziție în privința aromei. Parfumul său de « mentă dulce », pe bază de mentă creață îndulcită cu un vârf de vanilie, este apreciat de copii la o vârstă la care încep să descopere savoarea mentolată.

Astfel, cei de 7-12 ani descoperă puțin câte puțin plăcerea de a avea o respirație mentolată și, motivați de această aromă inedită, gândită special pentru ei, își păstrează bunele obiceiuri de igienă bucală

 

ELGYDIUM JUNIOR MENTĂ DULCE 7-12 ANI, PENTRU MAI MULTĂ PROTECȚIE FLUORURATĂ

În pasta de dinți ELGYDIUM JUNIOR Mentă dulce 7-12 ani, fluorul este adus prin Fluorinol® (fluorhidrat de nicometanol, brevetat de Laboratoarele Pierre Fabre). Fluorinolul permite un depozit de fluor pe smalțul dinților de 6 ori mai intens decât cu o sare de fluor minerală clasică (fluorura de sodiu) (1), după numai 2 minute de periaj. Acest efect este potențat de prezența siliglicolului, o substanță care formează o peliculă fină pe smalțul dinților, favorizând astfel fixarea fluorului, chiar și după clătire (2).

 

FLUORINOL

 

Ilustrarea smalțului tratat in-vitro cu Fluorinol (1350 ppm) timp de 2 min la o valoare a pH-ului de 5,5 

 

FLUORURĂ DE SODIU

 

     Ilustrarea smalțului tratat in-vitro cu Fluorură de sodiu (1350 ppm) timp de 2 min la o valoare a pH-ului de 5,5  

 

ELGYDIUM JUNIOR MENTĂ DULCE 7-12 ANI, CONFORM RECOMANDĂRILOR

Pasta de dinți ELGYDIUM JUNIOR Mentă dulce 7-12 ani conține 1 400 ppm de Fluorinol®. Această concentrație este în conformitate cu cele mai recente recomandări europene. Pentru un aport optim de fluor la fiecare periaj, este recomandat să se pună un bob de pastă pe periuța de dinți, de exemplu o periuță de dinți moale, cu peri rotunjiți, de tip ELGYDIUM JUNIOR.

Astfel, datorită Fluorinolului® și aromei sale apreciate de copiii de această vârstă, pasta de dinți ELGYDIUM JUNIOR Mentă dulce 7-12 ani permite combaterea eficace a cariilor, motivându-i pe copiii de 7-12 ani la un periaj sistematic de două ori pe zi după mese, timp de două minute.

 

  1. Morawietz M., Ufer C, Heunemann U., Kiesow A. Investigating fluoride uptake/ precipitation on a human enamel surface after in-vitro topical treatment with fluoride sources. Fraunhofer Institute for microstructure of Materials and Systems IMWS, Halle (Saale). Report no.: V782/2017. November 27th, 2017
  2. Lacout et Al. Effets d’agents filmogènes sur la fluoration d’une apatite analogue à l’émail dentaire.

 

"99