facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

O producție franceză, o experiență unică

Laboratoarele Pierre Fabre Oral Care au ales o producție exclusiv franceză (cu excepția periuțelor de dinți fabricate parțial și în Elveția și Spania) pentru a asigura un control riguros al proceselor de fabricație și pentru a furniza astfel produse fiabile și sigure pentru pacienți.

 

Trasabilitatea materiilor prime

Asigurarea unei producții de calitate implică un control riguros al originii materiilor prime. Pentru materialele sintetice, am dezvoltat un protocol de monitorizare care include în special locul de fabricație și certificatele de conformitate cu standardele europene. Pentru materiile prime naturale, preferăm o aprovizionare europeană). Pastele noastre de dinți ELGYDIUM au obținut certificarea de către AFNOR a etichetei Garanția Originii Franceze. Alte produse, în special apele de gură ELGYDIUM, sunt în curs de certificare.

 

O producție regională și certificată

Prioritatea noastră este să asigurăm siguranța consumatorilor prin fabricarea de produse de calitate. Toate produsele noastre formulate sunt fabricate în Franța, majoritatea în locația de producție de la Gien din Loiret.
Această ancorare regională permite nu numai sprijinirea economiei locale, ci și furnizarea de produse sigure și de calitate.

  • Accentul pe locația de producție de la Gien (Loiret)

Din anul 1963, locația de la Gien a evoluat în permanență, dublându-și capacitățile de producție. Actualmente, aceasta este locația de producție farmaceutică cea mai importantă a Grupului. Produce și ambalează forme uscate, păstoase și lichide sub statutul de dispozitiv farmaceutic, dermatocosmetic și medical. Acesta este locul de producție pentru apele de gură din gama ELUDRIL (statut de medicament).
Locația are două certificări ISO 9001 și ISO 13485.

 

  • Accentul pe locația de producție de la Gaillac (Tarn)

Locația de la Gaillac asigură dezvoltarea și fabricarea ingredientelor active pentru toate activitățile grupului. Cunoștințe de specialitate au fost dezvoltate în această locație în domenii diferite, în special în cel de fluorurare (locația de producție pentru Fluorinol).
Locația este certificată 14001: certificat de mediu.

 

Fabricarea în Franța, o evidență cetățenească

Dincolo de demersul farmaceutic, este, de asemenea, o evidență cetățenească pentru Grupul Pierre Fabre să prefere țara sa de origine și să participe astfel la viața economică națională și regională. Grupul se bazează pe nouă locații de producție și două centre de distribuție în Franța.

 

„Obiectivul nostru prioritar este să asigurăm siguranța consumatorilor furnizându-le produse sănătoase și de calitate. Din acest motiv, eforturile noastre vizează și vor continua să vizeze o producție exemplară pe teritoriul francez și în locații de producție care satisfac exigențele farmaceutice. ”

Pascal Lefort, Directorul Uzinei Gien.