facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM CLINIC HYBRID, o periuță de dinți electrică hibridă, mixtă, electrică și manuală

Publicat 15/07/2021

ELGYDIUM CLINIC HYBRID este un concept nou de periuță de dinți hibridă care poate fi utilizată în regim electric sau manual, la alegerea persoanei. Echipată cu un cap de periuță ELGYDIUM CLINIC Sensibilité cu peri conici moi, ea realizează un periaj mai eficace și în același timp blând.

 

ELGYDIUM CLINIC HYBRID, un concept nou de periuță de dinți hibridă.

 

 

ELGYDIUM CLINIC, marcă expertă în igiena buco-dentară și lider în farmacie, propune periuțe de dinți medicale adaptate la nevoile specifice ale fiecărui pacient. Întreaga expertiză și calitate a mărcii ELGYDIUM CLINIC este de acum încolo disponibilă în versiunea electrică prin conceptul de periuță de dinți hibridă.

 


Tehnologia sonică, prin vibrația perilor la înaltă frecvență, ajută pacientul să reproducă optim mișcarea de periaj recomandată de chirurgii-dentiști. În plus, această vibrație ameliorează difuzarea substanțelor active ale pastei de dinți (fluor...) în spațiile situate între dinți.


ELGYDIUM CLINIC Hybrid elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană din spațiile interdentare decât o periuță de dinți manuală standard.


ELGYDIUM CLINIC HYBRID permite conservarea tehnicii de periaj obișnuită recomandată, datorită capului său ELGYDIUM CLINIC Sensibilité și a cozii ergonomice ultra-ușoare. Spre deosebire de periuțele de dinți electrice clasice, ELGYDIUM CLINIC HYBRID poate să fie utilizată și în regim manual (fără a activa funcția sonică) pentru a se adapta în toate situațiile. Ea este adaptată purtătorilor de aparate și de proteze dentare.


ELGYDIUM CLINIC HYBRID este silențioasă, ușoară (de 3 ori mai ușoară decât o periuță de dinți electrică clasică), compactă și fără soclu: glisează în paharul de dinți pentru a nu mai supraîncărca baia. Ușor de transportat, ea economisește și energie (o încărcare odată pe lună e suficientă pentru două periaje de 2 minute pe zi).


ELGYDIUM CLINIC HYBRID, expertiza și calitatea mărcii ELGYDIUM CLINIC disponibilă în versiune electrică prin noul concept de periuță de dinți hibridă.