facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELUDRIL CARE, pentru o igienă zilnică mai bună

Publicat 15/07/2021

ELUDRIL CARE este o apă de gură, disponibilă în farmacii, care conține o asociere de substanțe antiseptice destinate reducerii dezvoltării plăcii bacteriene. Concepută pentru folosire zilnică, ELUDRIL CARE îți completează igiena buco-dentară.

 

ELUDRIL CARE, o igienă buco-dentară în fiecare zi mai bună

 

 

Placa dentară este o peliculă fină de bacterii și de proteine din salivă, care se fixează pe suprafața dinților și la baza rădăcinii lor. Fără control, ea este la originea tartrului, problemelor gingiilor și favorizează apariția cariilor. Eliminarea rapidă a plăcii dentare este principiul de bază al igienei buco-dentare.

 


Lansată în septembrie 2016, ELUDRIL CARE este o apă de gură anti-placă de uz zilnic care reduce eficient depozitul plăcii bacteriene. Fără alcool, gata de folosire, ELUDRIL CARE și-a dovedit eficacitatea în reducerea dezvoltării plăcii bacteriene, cu o diminuare de 74,9 % a indicelui plăcii bacteriene în trei săptămâni (1).


Pentru că ajută la menținerea unor gingii sănătoase, ELUDRIL CARE poate fi utilizată în completarea produselor de îngrijire buco-dentare. Ea este în egală măsură adaptată pentru purtătorii de aparate dentare cărora le permite îmbunătățirea igienei buco-dentare în spațiile greu accesibile periei de dinți sau periuței interdentare.


Disponibilă în flacon de 500 ml în farmacii, ELUDRIL CARE trebuie să fie utilizată de două ori pe zi după periaj, timp de 30 de secunde (15 ml pentru cei cu vârsta peste 12 ani, 10 ml pentru vârsta de 6-12 ani, ușor de măsurat datorită unei cupe dozatoare). Un flacon permite două săptămâni de utilizare zilnică.


(1) Utilizarea apei de gură Eludril Care dimineața și seara după periaj. Studiu realizat cu 25 de persoane timp de 3 săptămâni.