facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, o pastă de dinți completă cu eficacitate dovedită

O soluție globală pentru îngrijirea completă, zi de zi. I

Nevoile fiecăruia în ceea ce privește igiena orală pot fi multiple și variabile în timp. Pasta de dinți ELGYDIUM MULTI-ACTIONS este o soluție globală pentru îngrijirea completă, zi de zi. Combină ingrediente active destinate combaterii cariilor și a plăcii bacteriene (fluorinolul și siliglicolul) cu un ingredient activ inovator (aquacyaneea) care protejează și întărește gingiile.

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, 5 acțiuni într-o pastă de dinți completă

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS este o pastă de dinți completă pentru o igienă orală optimă. Ingredientele sale active contribuie la întărirea și protejarea gingiilor, la întărirea smalțului și la prevenirea cariilor, la reducerea formării plăcii bacteriene, la menținerea respirației proaspete și la păstrarea albului natural al dinților. Multifuncțională și inovatoare datorită proprietăților aquacyaneei, acesta oferă o protecție globală adaptată nevoilor speciale ale fiecărui individ.

 

Aquacyaneea, pentru a proteja sănătatea gingiilor

Aquacyaneea (brevetat de Laboratoarele Pierre Fabre) este un ingredient actif  extras din microalge albastre cultivate în condiții controlate și ecologice. Într-un studiu comparativ, s-a demonstrat capacitatea sa de a proteja în mod semnificativ fragmentele de gingie păstrate viabile și supuse substanțelor oxidative (reducere cu 72% a daunelor oxidative, cu un efect anti-oxidant similar cu cel al vitaminei E). În plus, atomizarea aquacyaneei stimulează semnificativ sinteza pro-colagenului de tip I de către aceste fragmente (+42 %, p=0,002), asigurând astfel protecție și o rezistență mai bună a țesutului gingival. (1)

 

Fluorinol, pentru a întări smalțul împotriva atacurilor acide

Fluorinol (hidrofluorură de nicometanol cu 1 350 ppm de ioni de fluor, brevetat de Laboratoarele Pierre Fabre) contribuie la remineralizarea și protejarea smalțului dinților. Acesta permite, din al doilea minut de periaj, fixarea pe smalț de 6 ori mai mult fluor în comparație cu un fluor mineral clasic și de 4 ori mai mult decât o amină fluorurată de primă generație (2). Fluorinol permite o mai bună remineralizare a smalțului, ajutând la o rezistență mai mare la atacurile acide care cauzează carii.

 

Siliglycol, împotriva plăcii bacteriene și pentru a prelungi acțiunea Fluorinol

Siliglicolul este un agent filmogen care încetinește formarea plăcii bacteriene (pelicula de bacterii care se depune pe suprafața dinților între două periaje). În plus, favorizează fixarea fluorului pe smalț, chiar și după clătire (3).

Astfel, are o dubă acțiune : mai puține atacuri acide ale bacteriilor din gură și un smalț mai puternic.

 

Au fost apreciate prospețimea și senzația de dinți curați

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS are o formulă completă pentru a împrospăta respirația și  a păstra albul natural al dinților.

Testată pe 44 de persoane timp de 21 de zile, a obținut un scor global de satisfacție de 8,95/10. Pentru 95 % dintre testeri, ELGYDIUM MULTI-ACTIONS produce o senzație de dinți curați și gustul său aduce o prospețime apreciată. În plus, 97 % erau convinși că această pastă de dinți putea asigura o igienă bună zilnic și 79 % au apreciat-o ca fiind mai bună decât pasta lor de dinți actuală.

 

Datorită ingredientelor sale active  cu eficiență dovedită, ELGYDIUM MULTI-ACTIONS este o pastă de dinți versatilă care permite adulților, adolescenților și copiilor de peste 12 ani să aibă o soluție unică adaptată pentru a menține zilnic o igienă orală optimă.

 

 

 

(1) Studiu efectuat pe explanturi gingivale vii de la 26 de donatori și expuse la acțiunea oxidantă a unui amestec de xantină oxidază / hipoxantină în prezența unui atomizat de aquacyanee de 0,01 % sau de vitamina E.

(2) Morawietz M., Ufer C, Heunemann U., Kiesow A. Investigating fluoride uptake/ precipitation on a human enamel surface after in vitro topical treatment with fluoride sources. Fraunhofer Institute for microstructure of Materials and Systems IMWS, Halle (Saale). Report no.: V782/2017. November 27th, 2017

(3) Lacout și Al. Efectele agenților filmogeni asupra fluorurării unui apatit asemănător cu smalțul

dentar.

Descoperă și articolul nostru despre Aquacyane: Aquacyane, rezultată dintr-o abordare responsabilă de cercetare și dezvoltare

Albirea dinților

Este ușor să menții dinții albi cu instrumente bune: o periuță de dinți și o pastă de dinți concepute pentru a elimina petele de pe suprafață, un produs de albire și ajutorul dentistului.

Citește despre rutină
 1. 1

  O pastă de dinți cu bicarbonat micropulverizat

  Paste de dinți

  ELGYDIUM- ÎNGRIJIRE

 2. 2

  Alegerea unei periuțe de dințiadaptate

  Periuțe de dinți

  ELGYDIUM- ACCESORII

 3. 3

  -

Persoanele care au citit acest articol au fost interesate de: