facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, o pastă de dinți 5-în-1 pentru o igienă orală optimă

O pastă de dinți 5-în-1 pentru o igienă orală optimă

Crezi uneori că pentru o bună igienă dentară ai nevoie de mai multe paste de dinți? ? Una împotriva cariilor, una pentru albire, una pentru a-ți proteja gingiile etc. ? Laboratoarele Pierre Fabre îți propun ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, o pastă de dinți versatilă pentru o igienă completă, fără a-ți supraîncărca chiuveta. Protejarea gingiilor, prevenirea cariilor și a plăcii bacteriene, menținerea albului natural al dinților, respirație proaspătă… ELGYDIUM MULTI-ACTIONS este cuțitul elvețian al pastelor de dinți ELGYDIUM.

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, 5 acțiuni într-o pastă de dinți completă

ELGYDIUM MULTI-ACTIONS este o soluție globală pentru o igienă orală optimă. Ingredientele sale active contribuie la întărirea și protejarea gingiilor, la întărirea smalțului și la prevenirea cariilor, la reducerea formării plăcii bacteriene, la menținerea respirației proaspete și la păstrarea albului natural al dinților. În plus, este inovatoare datorită proprietăților Aquacyaneei, o microalgă albastră cu proprietăți antioxidante dovedite.

 

Aquacyaneea, pentru a proteja sănătatea gingiilor

Descoperă și  : ELGYDIUM MULTI-ACTIONS, o pastă de dinți completă cu eficiență dovedită

 

Albirea dinților

Este ușor să menții dinții albi cu instrumente bune: o periuță de dinți și o pastă de dinți concepute pentru a elimina petele de pe suprafață, un produs de albire și ajutorul dentistului.

Citește despre rutină
 1. 1

  O pastă de dinți cu bicarbonat micropulverizat

  Paste de dinți

  ELGYDIUM- ÎNGRIJIRE

 2. 2

  Alegerea unei periuțe de dințiadaptate

  Periuțe de dinți

  ELGYDIUM- ACCESORII

 3. 3

  -

Persoanele care au citit acest articol au fost interesate de: