Pasta de dinți ELGYDIUM DINȚI SENSIBILI

ÎNGRIJIRE

ELGYDIUM DINȚI SENSIBILI este un gel de dinți puțin abraziv care aduce o doză de fluor adaptată pentru o protecție eficace a dinților sensibili (1250 ppm de ioni de fluor). El contribuie la diminuarea hipersensibilității dentinei la ingestia de alimente calde sau reci, acide sau zaharate.

Tub de 75 ml

Avantajele acestui produs

  • Ajută legarea unei cantități mai mari de fluor de smalț
  • Preparat sub formă de gel pentru mai mult confort

Eficace pentru

  • Dinți sensibili
  • Îngrijire orală adulți

Recomandat pentru

  • Adulți

Cum se utilizează

Prin periaj după fiecare masă, cu o periuță moale. În caz de aport de fluoruri provenind din alte surse (apă, sare, etc.), a se consulta un dentist sau un medic.

Opinia medicului dentist chirurg

Gelul de dinți ELGYDIUM Dinți Sensibili este moale și puțin abraziv și protejează suprafața în mod special fragilă a dinților sensibili. Utilizat la periaje regulate, acest gel de dinți, constituit dintr-o mare proporție de materii solubile, poate penetra în spațiile interdentare, în șanțurile și la limita gingie-dinte, pentru o mai bună protecție.

Compoziție

Fluorinol (fluorhidrat de nicometanol 1250 ppm de ioni de fluor, brevetat (Brevet France 75. 23715)),

 

  • Fixare intensă pe smalț pentru a ajuta la remineralizarea, întărirea și protecția dinților.

 

Rezultate clinice

  • Favorizează reducerea hipersensibilității dentinei cu 24,5% dupăs 2 săptămâni de folosire (- 67,9% după o lună).

    Studiu clinic realizat cu 54 de persoane (3 periaje pe zi timp de 28 de zile). Sensibilitatea dentinei evaluată după scorul SchiffAir.

  • Fluorhidratul de nicometanol (Fluorinol) contribuie la remineralizarea smalțului dentar și la protecția sa. Permite fixarea pe smalț a de 5 ori mai mult fluor, din primul minut de periaj, în comparație cu un fluor mineral clasic (1). Fixarea fluorului contribuie la remineralizarea smalțului și la rezistența la atacurilor acide aflate la originea cariilor.

 

(1) L. Jung et al. Rôle du nicométhanol dans le transport d’ions fluor pour favoriser la prévention des caries. (test in vitro)