facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM CLINIC HYBRID TIMER, spală-te pe dinți altfel!

Un nou concept de periuță electrică hibridă, care combină eficacitatea periajului electric cu delicatețea periajului manual.

ELGYDIUM CLINIC Hybrid Timer este un nou concept de periuță electrică hibridă, care combină eficacitatea periajului electric cu delicatețea periajului manual.

Poate fi utilizat în modul manual sau în modul electric : tu alegi !

Optimizează-ți periajul și elimină de 10 ori* mai multă placă bacteriană datorită vibrațiilor de înaltă frecvență ale tehnologiei cu ultrasunete.

Echipată cu un cap cu periuță ELGYDIUM CLINIC Sensibilitate, cu peri conici și moi, ELGYDIUM CLINIC Hybrid Timer îți asigură un periaj mai eficace, în special în zonele greu accesibile, rămânând în același timp delicată cu dinții și gingiile tale. Poți găsi și alte capete interschimbabile pentru bestsellerurilor noastre ELGYDIUM CLINIC: Capul 15/100° și capul 20/100°.

Toată tehnicitatea periuțelor manuale de dinți ELGYDIUM CLINIC pentru periuța ta ELGYDIUM CLINIC Hybrid Timer : capetele interschimbabile pot fi igienizate în cuptorul cu microunde pentru a garanta o igienă optimă.

Cu funcția Timer a acestei periuțe de dinți, controlați timpul de periaj. Cronometrul este programat pentru 2 minute de periaj, iar ușoarele opriri la fiecare 30 de secunde vă sugerează să treceți la următorul cadran. După cele două minute recomandate, cele patru cadrane ale gurii sunt curățate și periuța se oprește singură. 

Ai observat designul ei? Ușoară și compactă, manevrabilitatea este facilă și poate fi transportabilă oriunde cu tine, pentru un weekend sau pentru o lună de vacanță ! În realitate, pentru o utilizare zilnică normală, autonomia bateriei este de 1 lună.  

 

 

 

 

 • Vândută exclusiv în farmacii și magazine cu produse parafarmaceutice.

 

* Compararea eficienței periajului cu o periuță de dinți manuală (test in vitro).

 

 

Și acum că ai periuța de dinți electrică în mână, citește toate sfaturile noastre privind periajul și utilizarea !

Pastă de dinți protecție carii pentru adulți

La adulți, prevenția cariilor se face prin întărirea smalțului cu ajutorul fluorului și printr-o bună igienă buco-dentară, pentru a împiedica acumularea plăcii: dinți, spații interdentare, etc.

Citește despre rutină
 1. 1

  O pastă de dinți care întărește smalțul

  Paste de dinți

  ELGYDIUM- ÎNGRIJIRE

 2. 2

  O periuță de dinți care curăță în profunzime

  Periuțe de dinți

  ELGYDIUM- ACCESORII

 3. 3

  Folosirea unei ațe dentarecu clorhexidină

  Ață dentară

  ELGYDIUM CLINIC- ACCESORII

Persoanele care au citit acest articol au fost interesate de: