facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

Rutina mea Pastă de dinți protecție carii pentru adulți

La adulți, prevenția cariilor se face prin întărirea smalțului cu ajutorul fluorului și printr-o bună igienă buco-dentară, pentru a împiedica acumularea plăcii: dinți, spații interdentare, etc.

1O pastă de dinți care întărește smalțul

ELGYDIUM Protection Caries este o pastă de dinți adaptată unei protecții eficace împotriva atacurilor acide, responsabile de carii. Cu aromă de mentă, ea aduce o doză de 1 350 ppm de fluor și conține siliglicol, care favorizează fixarea fluorului la suprafața dinților.

ÎNGRIJIRE

Pasta de dinți ELGYDIUM PROTECȚIE CARII

2O periuță de dinți care curăță în profunzime

Periuța de dinți ELGYDIUM Diffusion beneficiază de o tehnologie revoluționară, care oferă o libertate totală în implantarea perilor, cu o rotunjire perfectă pentru respectarea dinților și gingiilor. Fiind cu adevărat personalizată, permite o curățare în profunzime, chiar și a zonelor greu de accesat.

ACCESORII

Periuța de dinți ELGYDIUM DIFFUSION

3Folosirea unei ațe dentare cu clorhexidină

ELGYDIUM CLINIC AȚĂ DENTARĂ Clorhexidină este o ață dentară fină, cerată, nearomată și impregnată cu clorhexidină.

ACCESORII

ELGYDIUM CLINIC AȚĂ DENTARĂ Clorhexidină

Descoperă celelalte rutine de îngrijire dentară pe care le avem