facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

Rutina mea Protecție împotriva cariilor (copii de la 3 la 6 ani)

Protejarea contra cariilor primilor dinți definitivi este esențială pentru sănătatea dinților pe tot parcursul vieții. Bunele obiceiuri sunt deprinse mai ușor cu instrumente adecvate de igienă.

1O pastă de dinți fluorurată care le place celor mici

ELGYDIUM Kids Rodie este o pastă de dinți destinată copiilor de la 2 la 6 ani. Aromată cu grenadină, aduce o doză de 500 ppm de fluor, adaptată, la copiii de aceste vârste, pentru protecția dinților de lapte contra atacurilor acide responsabile de carii.

ÎNGRIJIRE

Pasta de dinți ELGYDIUM KIDS Fructe de padure 3-6 ani

2O periuță adaptată dinților de lapte

ELGYDIUM Kids pentru copii de 2-6 ani este o periuță de dinți care posedă un cap mic, special conceput pentru maxilarele mici. Perii săi moi și fin rotunjiți respectă dinții și gingiile. Tăietura extremității perilor este concavă pentru a se adapta la suprafața bombată a dinților de lapte.

ACCESORII

Periuță de dinți ELGYDIUM KIDS (COPII) 2-6 ani

Descoperă celelalte rutine de îngrijire dentară pe care le avem