facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

Rutina mea Uscăciunea gurii

Vârstnicii se plâng adesea de uscăciunea gurii. Cu toate acestea, există produse pentru a calma această senzație, dar și pentru a păstra o bună igienă, fără a agresa mucoasele.

1O pastă de dinți sub formă de gel

ARTHRODONT Protect este o pastă de dinți destinată protecției zilnice a dinților și gingiilor fragilizate. Cu formula sa exclusiv sub formă de gel, ARTHRODONT Protect este în egală măsură adaptat persoanelor care poartă proteze sau aparate sau care prezintă retracții gingivale.

COSMETIQUE

ARTHRODONT PROTECT Gel Dentifrice Fluoré

2O periuță de dinți ultra-blândă

ELGYDIUM CLINIC Dinți sensibili este o periuță de dinți destinată unui periaj eficace și nedureros al dinților și gingiilor sensibile. Perii săi conici ajung de la diametrul de 18/100 mm la bază la un diametru de 1/100 mm la vârf, pentru un periaj de o blândețe extremă.

ACCESORII

Periuța de dinți ELGYDIUM CLINIC Dinți sensibili

3O ață dentară cu chlorhexidină

ELGYDIUM CLINIC Ață dentară cu Chlorhexidină este o ață dentară fină, cerată, nearomată și impregnată cu chlorhexidină.

ACCESORII

ELGYDIUM CLINIC AȚĂ DENTARĂ Clorhexidină

Descoperă celelalte rutine de îngrijire dentară pe care le avem