facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM CLINIC HYBRID TIMER, eficiența periajului electric combinată cu delicatețea periajului manual

Eficiența tehnologiei cu ultrasunete combinată cu delicatețea unei periuțe de dinți ELGYDIUM CLINIC

Laboratoarele Pierre Fabre a lansat periuța de dinți electrică cu ultrasuneteELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER, pentru persoanele cu gingii și dinți sensibili. Ușoară, ergonomică și portabilă, autonomia ei de 1 lună îți va permite să o iei oriunde cu tine.

Conceptul Hybride este un concept inovator care permite menținerea gesturilor de periaj manual, optimizându-l în același timp prin eficacitatea tehnologiei cu ultrasunete. Cele 30 000 vibrații/minut (1) îți vor permite să îndepărtezi eficace placa bacteriană. Testele clinice au arătat că elimină până la de 10 ori mai multă placă bacteriană în spațiile interdentare. (2)

 

(1) Performanță maximă atinsă

(2) Compararea eficacității periajului cu o periuță de dinți manuală (test in vitro).

 

O periuță de dinți Hybride : un concept inovator.​

ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER este o periuță de dinți electrică ce combină tehnologia cu ultrasunete cu delicatețea periajului manual. Poate fi folosită în modul electric sau în modul manual (fără activarea funcției cu ultrasunete) pentru a se adapta la toate situațiile.

În modul electric, ergonomia mânerului și forma unică a capetelor ELGYDIUM CLINIC permit menținerea tehnicii de periaj folosite de obicei cu o periuță de dinți manuală.

 

Tehnologia cu ultrasunete pentru o eficacitate mai mare împotriva plăcii bacteriene

Vibrațiile sale de înaltă frecvență (30 000 vibrații/minut)* fac mai ușoară îndepărtarea plăcii bacteriene, în special în zonele greu accesibile, rămânând în același timp delicată cu gingiile. Acțiunea sa hidrodinamică favorizează răspândirea ingredientelor active și în special a fluorului în spațiile interdentare.

Este potrivită pentru purtătorii de aparate ortodontice și proteze dentare.

*Performanță maximă atinsă

 

Mai multe capete interschimbabile : adaptabilă pentru tine !​

ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER are un cap de periuță de dinți Sensibilitate, avec cu peri moi conici la vârf pentru eficiență optimizată în spațiile interdentare.

Există mai multe tipuri de capete interschimbabile pentru a se potrivi utilizării fiecăruia. Disponibilă în versiunea Sensibilitate, poți alege și capetele 15/100° și 20/100° care asigură un periaj eficace și delicat. Periuța trebuie schimbată la fiecare trei luni și are aceleași caracteristici tehnice ca periuțele manuale ELGYDIUM CLINIC. Pot fi igienizate în cuptorul cu microunde : trebuie doar să introduci capul periuței (fără corpul periuței) într-un pahar cu apă și să-l încălzești timp de 1 minut la o putere de 600W. (4)

(4) Feuillolay C. și al. « Decontaminarea / igienizarea periuțelor de dinți: studiu suplimentar pe periuțe de dinți ELGYDIUM® ». CLINIC 2015. 36: 481-486

 

Un temporizator încorporat pentru un timp de periaj controlat :

ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER are o funcție de temporizare care indică nu numai durata optimă a periajului (două minute), ci și, printr-un scurt impuls, momentul în care este recomandabil să schimbi zona de periaj (la fiecare 30 de secunde, un alt sfert de maxilar). Acest lucru facilitează periajul dinților într-un mod optim pentru a îndepărta placa dentară și a preveni complicațiile acesteia. Periuța se oprește după două minute de periaj, dar se poate reporni dacă este necesar.

 

CONSUMATORI FOARTE MULȚUMIȚI

 

Un total de 100 de consumatori care au folosit ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER (1) pentru mai mult de o săptămână acasă i-au acordat un scor global de 4.5 din 5. 83% dintre ei au raportat îmbunătățirea sănătății orale și 95 % au au continuat să o folosească după perioada de testare. Într-un alt studiu efectuat pe 60 de persoane, 100% dintre participanți au indicat delicatețea periajului cu ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER (3).

(3) Studiu de satisfacție Pierre Fabre Oral Care realizat pe 60 de consumatori care au folosit ELGYDIUM CLINIC HYBRID timp de o săptămână la ei acasă

 

ERGONOMIE, SIMPLITATE ȘI AUTONOMIE MARE

Printre punctele forte ale periuței ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER, consumatorii au indicat eficiența și delicatețea periajului, ergonomia (fără o bază care să ocupe marginea chiuvetei), ușurința de utilizare (permițând menținerea tehnicii obișnuite de periaj) și autonomia mare : o încărcare completă durează o lună, astfel încât să poți pleca în vacanță fără să mai ai nevoie de încărcător.

 

Eficiență mai bună împotriva plăcii bacteriene și a complicațiilor acesteia

Într-un studiu randomizat pe 110 persoane (2), ELGYDIUM CLINIC HYBRID a fost comparată cu o periuță manuală clasică standard (cu pasta de dinți ELGYDIUM Protecție împotriva cariilor). După două săptămâni, persoanele care au folosit ELGYDIUM CLINIC HYBRID au observat o reducere generală a plăcii bacteriene cu 64 % (măsurată conform indicelui Quigley Hein), semnificativ mai mare decât cu periuța manuală (reducere cu 57 %). Acest efect asupra plăcii bacteriene a fost deosebit de important în zonele mai dificil de atins (molarii și suprafețele dinților situate către limbă).

În plus, tendința de sângerare a gingiilor dintre dinți (« zonele interproximale ») a fost redusă semnificativ mai mult la persoanele care folosesc ELGYDIUM CLINIC HYBRID (o reducere cu 73 % față de 54 %). Această tendință de sângerare este corelată cu prezența plăcii bacteriene reziduale la joncțiunea dinților și a gingiilor.

(2) « Evaluarea eficienței asupra plăcii bacteriene a periuțelor de dinți HYBRID comparativ cu o periuță manuală standard - Studiu realizat sub control dentar » Laboratoarele Pierre Fabre, februarie 2018. Denumirea studiului: EVALUATION OF PLAQUE REMOVAL EFFICACY OF A HYBRID TOOTHBRUSH VERSUS COMPARATIVE MANUAL TOOTHBRUSH

 

CITEȘTE și:

ELGYDIUM CLINIC HYBRID TIMER, SPALĂ-TE PE DINȚI ALTFEL !

Pastă de dinți protecție carii pentru adulți

La adulți, prevenția cariilor se face prin întărirea smalțului cu ajutorul fluorului și printr-o bună igienă buco-dentară, pentru a împiedica acumularea plăcii: dinți, spații interdentare, etc.

Citește despre rutină
 1. 1

  O pastă de dinți care întărește smalțul

  Paste de dinți

  ELGYDIUM- ÎNGRIJIRE

 2. 2

  O periuță de dinți care curăță în profunzime

  Periuțe de dinți

  ELGYDIUM- ACCESORII

 3. 3

  Folosirea unei ațe dentarecu clorhexidină

  Ață dentară

  ELGYDIUM CLINIC- ACCESORII

Persoanele care au citit acest articol au fost interesate de: