facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

Cu ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, corvoada s-a terminat, este timpul să te joci!

Te-ai săturat să le reamintești copiilor să se spele pe dinți de două ori pe zi?

Te-ai săturat să le reamintești copiilor să se spele pe dinți de două ori pe zi ? Cum ar fi dacă spălatul pe dinți ar deveni distractiv și educativ ? Datorită pastei de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, spălatul pe dinți devine o activitate distractivă de practicat împreună în familie. Deoarece, pentru prima dată, o pastă de dinți permite observarea plăcii bacteriene, copiilor le va plăcea să-și compare periajul cu cel al restului familiei. Provocarea este lansată, ai curajul să participi ?

Combaterea plăcii bacteriene, o corvoadă pentru unii

Compusă din bacterii care se înmulțesc între două periaje, placa bacteriană contribuie la apariția cariilor și a problemelor gingivale, în special sub aparatele ortodontice. Dar pentru mulți copii (și unii adulți, să recunoaștem...) spălatul dinților de două ori pe zi este văzut ca o constrângere, chiar o pedeapsă. Cum să schimbi situația și să o faci un moment așteptat de toți, chiar cerut de copii ?

 

O pastă de dinți care colorează în verde resturile de placă bacteriană

Pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ conține un amestec unic de coloranți alimentari care se fixează de placa bacteriană. Regula jocului este simplă : după 2-3 minute de periaj și clătire, devine ușor să vezi zonele în care placa a rezistat periajului. Deci, cine are cea mai bună tehnică de periaj ? Apoi, doar periezi din nou aceste zone (fără a adăuga pastă de dinți) până când culoarea dispare. Toată lumea învață cum să-și îmbunătățească eficiența periajului.

 

Cu ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, periajul este o provocare !

Cu această pastă de dinți revoluționară, spălatul pe dinți devine cu adevărat un joc. O dată sau de două ori pe săptămână, baia devine un teren de competiție în care toți membrii familiei se provoacă reciproc să vadă cine se spală pe dinți în cel mai eficient mod. Cu această pastă de dinți, nu se mai poate trișa !

Lăsați copiii să experimenteze tehnica lor de periere și să devină creativi : petele de coloranți de pe haine sunt ușor de îndepărtat prin spălarea la mașină, iar ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ nu colorează aparatele ortodontice.

 

De la vârsta de 7 ani, o dată sau de două ori pe săptămână sau... în fiecare zi

Pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ poate fi folosită de la vârsta de 7 ani și gustul său de măr proaspăt, un amestec subtil echilibrat de arome de mere și mentă proaspătă, este apreciat indiferent de vârstă. Poate fi folosită alternativ cu o pastă de dinți clasică, dar și zilnic.

 

O adevărată inovație care îmbunătățește combaterea cariilor

Cu pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, Laboratoarele Pierre Fabre oferă părinților nu numai un instrument distractiv și eficient pentru a-și învăța copiii cum să se spele corect pe dinți, ci și o pastă de dinți eficientă din punct de vedere clinic. Datorită Fluorinol® (1 000 ppm de ioni de fluor) și Siliglycol, această pastă de dinți întărește smalțul și ajută la prevenirea cariilor.

Testată pe 45 de adulți și 44 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani timp de 21 de zile, ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ a permis o reducere cu 50% a plăcii bacteriene de la primul periaj, cu acțiune anti-placă pe parcursul celor 3 săptămâni ale studiului (1).

 

O pastă de dinți care nu este doar pentru copii !

În cadrul unui test pentru consumatori realizat pe 86 de adulți și copii, 80% dintre testeri, mari și mici, au declarat că pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ i-a ajutat să învețe cum să se spele mai bine pe dinți (2).

Când vine vorba de periajul dinților, copiii nu sunt întotdeauna cei mai slabi elevi! Deci, ai curajul să o încerci ?

 

 1. Studiu realizat de Laboratoarele Pierre Fabre pe 45 de adulți și 44 de copii, utilizare de 2 ori pe zi timp de 3 săptămâni.
 2. Test pentru consumatori efectuat în Polonia de Laboratoarele Pierre Fabre pe 86 de copii și adulți.

 

Află mai multe: 

ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, prima pastă de dinți educativă

Pastă de dinți protecție carii pentru adulți

La adulți, prevenția cariilor se face prin întărirea smalțului cu ajutorul fluorului și printr-o bună igienă buco-dentară, pentru a împiedica acumularea plăcii: dinți, spații interdentare, etc.

Citește despre rutină
 1. 1

  O pastă de dinți care întărește smalțul

  Paste de dinți

  ELGYDIUM- ÎNGRIJIRE

 2. 2

  O periuță de dinți care curăță în profunzime

  Periuțe de dinți

  ELGYDIUM- ACCESORII

 3. 3

  Folosirea unei ațe dentarecu clorhexidină

  Ață dentară

  ELGYDIUM CLINIC- ACCESORII

Persoanele care au citit acest articol au fost interesate de: