facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

Spălatul pe dinți devine un joc pentru întreaga familie.

Ești sigur că te speli bine pe dinți?

Ești sigur că te speli bine pe dinți ? Datorită pastei de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, spălatul dinții în mod optim devine o activitate distractivă de practicat în familie. Pentru prima dată, o pastă de dinți permite observarea plăcii bacteriene și, prin urmare, evaluarea obiectivă a calității tehnicii de periaj. Un instrument educațional ideal pentru a-i învăța pe copii să se spele corect pe dinți (și pentru a se asigura că știu cum să o facă !).

Placa bacteriană, un dușman al sănătății dinților și gingiilor

Compusă din bacterii care se înmulțesc între două periaje, placa bacteriană contribuie la apariția cariilor și a problemelor gingivale. Scopul principal al periajului regulat este prevenirea acumulării acesteia, în special la baza dinților și sub aparatele ortodontice. Dar cum poți să te asiguri că tehnica de periaj este suficient de eficace pentru a nu lăsa resturi de placă bacteriană ?

 

O pastă de dinți care colorează în verde resturile de placă bacteriană

Inovatoare, pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ este prima pastă de dinți de pe piață care permite observarea plăcii bacteriene, îndepărtarea acesteia și întărirea dinților. Conține un amestec unic de coloranți alimentari care se fixează de placa bacteriană. După 2-3 minute de periaj și clătire, devine ușor să vezi zonele în care placa a rezistat periajului. Apoi, doar periezi din nou aceste zone (fără a adăuga pastă de dinți) până când culoarea dispare. Integrarea acestor noi gesturi în tehnica ta obișnuită de periaj îți va permite să menții o eficiență optimă ce poate fi verificată o dată sau de două ori pe săptămână cu aceeași pastă de dinți.

 

Oportunitatea de a lansa provocări în familie

Cu pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, spălatul pe dinți devine cu adevărat un joc. O dată sau de două ori pe săptămână, baia devine un teren de competiție în care toți membrii familiei se provoacă reciproc să vadă cine se spală pe dinți în cel mai eficient mod. Cu această pastă de dinți, nu se mai poate trișa !

Pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ poate fi folosită de la vârsta de 7 ani și gustul său de măr proaspăt, un amestec subtil echilibrat de arome de mere și mentă proaspătă, este apreciat indiferent de vârstă (1). ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ nu colorează aparatele ortodontice.

 

O pastă de dinți eficientă apreciată de toți

Testată pe 45 de adulți și 44 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani timp de 21 de zile, ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ a permis o reducere cu 50% a plăcii bacteriene de la primul periaj, cu acțiune anti-placă pe parcursul celor 3 săptămâni ale studiului (2).

În plus, în cadrul unui test pentru consumatori realizat pe 86 de adulți și copii, 80% dintre testeri, mari și mici, au declarat că pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ i-a ajutat să învețe cum să se spele mai bine pe dinți. 88 % dintre părinți și 90% dintre copii au fost mulțumiți de această pastă de dinți educativă (3).

 

Cu pasta de dinți ELGYDIUM REVELATOR DE PLACĂ BACTERIANĂ, Laboratoarele Pierre Fabre oferă părinților un instrument distractiv și eficient pentru a-și învăța copiii cum să se spele corect pe dinți. În plus, datorită Fluorinol® (1 000 ppm de ioni de fluor) și Siliglycol, această pastă de dinți întărește smalțul și ajută la prevenirea cariilor. Deci, sunt pregătiți pentru un concurs de periaj în familie?

 

 

 

 1. Teste efectuate pe 45 de adulți și 44 de copii, 79% dintre adulți și 89% dintre copii consideră că gustul este plăcut, 72% dintre adulți și 75% dintre copii consideră că intensitatea aromei este corectă.
 2. Studiu realizat de Laboratoarele Pierre Fabre pe 45 de adulți și 44 de copii, utilizare de 2 ori pe zi timp de 3 săptămâni.
 3. Test pentru consumatori efectuat în Polonia de Laboratoarele Pierre Fabre pe 86 de copii și adulți.

 

Află mai multe: 

 

Pastă de dinți protecție carii pentru adulți

La adulți, prevenția cariilor se face prin întărirea smalțului cu ajutorul fluorului și printr-o bună igienă buco-dentară, pentru a împiedica acumularea plăcii: dinți, spații interdentare, etc.

Citește despre rutină
 1. 1

  O pastă de dinți care întărește smalțul

  Paste de dinți

  ELGYDIUM- ÎNGRIJIRE

 2. 2

  O periuță de dinți care curăță în profunzime

  Periuțe de dinți

  ELGYDIUM- ACCESORII

 3. 3

  Folosirea unei ațe dentarecu clorhexidină

  Ață dentară

  ELGYDIUM CLINIC- ACCESORII

Persoanele care au citit acest articol au fost interesate de: