Pasta de dinți ELGYDIUM ANTIPLACĂ

ÎNGRIJIRE

Pe bază de clorhexidină și de carbonat de calciu, pasta de dinți ELGYDIUM Antiplacă previne în mod eficace în fiecare zi formarea plăcii dentare. Ea contribuie astfel la protecția împotriva tartrului și iritațiilor gingiilor.

Noua formulă Elgydium reduce placa bacterienă cu până la 93% în 3 săptămâni*. Utilizați la periaj de 2-3 ori pe zi timp de 2-3 minute.

 

Vândută în farmacii.

 

*Studiu clinic efectuat pe 44 de subiecti pe o perioada de 21 de zile. (utilizare de 3 ori pe zi timp de 2 minute)

Tub de 100 ml, 75 ml sau 50 ml

Avantajele acestui produs

  • Ajută la prevenirea formării plăcii bacteriene.
  • Senzație plăcută, de prospețime.

Eficace pentru

  • Placa bacteriană

Recomandat pentru

  • Adulți

Cum se utilizează

Prin periaj timp de 2-3 minute, de 2-3 ori pe zi, după fiecare masă, cu o periuță de dinți adaptată, de exemplu periuța ELGYDIUM Antiplacă.

Opinia medicului dentist chirurg

În cadrul studiului clinic, 98% din cei 42 de participanți care au utilizat pasta de dinți ELGYDIUM Antiplacă de 3 ori pe zi timp de 3 săptămâni au semnalat senzația de a avea dinții mai curați decât înaintea studiului.

Compoziție

Clorexidina

  • Proprietăți antiseptice

Carbonat de calciu

  • >Remineralizarea dinților, efect de șlefuire, restabilirea echilibrului pH-ului gurii

Rezultate clinice

Pasta de dinți ELGYDIUM Antiplacă are o eficacitate dovedită clinic prin diminuarea cu 50% a plăcii dentare după 3 săptămâni de utilizare (test de toleranță și de eficacitate realizat sub control dentar la 42 de subiecți timp de 21 de zile pe baza a 3 utilizării pe zi, după fiecare masă).