facebook twitter youtube pro location cart tooth_decay tooth_decay_2 teeth_whitening dental_plaque adult child share mail print menu-mobile close map list-map search didyouknow arrow-right arrow-left left-thin-arrow right-thin-arrow faq folder record bad_breath toothaches mouth_ulcers dental_whitening sensitive_gums dental_thrusts oral_injuries tooth_sensitivity

ELGYDIUM CLINIC HYBRID TIMER, eficacitatea tehnologiei sonice asociată cu blândețea unei periuțe de dinți ELGYDIUM CLINIC

Publicat 15/07/2021

Laboratoarele Pierre Fabre lansează periuța de dinți electrică sonică ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER,  destinată persoanelor care au gingii și dinți sensibili. Ușoară, ergonomică și transportabilă, autonomia ei de 1 lună îți permite să o iei cu tine oriunde.

Conceptul Hybride este un concept inovator, care permite conservarea gesturilor periajului manual optimizându-l în același timp prin eficacitatea tehnologiei sonice. Cele 30 000 vibrații/minut (1) îți vor permite să elimini eficace placa bacteriană. Testele clinice au arătat că elimină până la   de 10 ori mai multă placă din spațiile interdentare. (2)

 

(1) Performanța maximă atinsă

(2) Compararea eficacității periajului cu o periuță de dinți manuală (test in

 

O PERIUȚĂ DE DINȚI HIBRIDĂ : UN CONCEPT INOVATOR.

ELGYDIUM CLINIC HYBRID TIMER este o periuță de dinți electrică în care tehnologia sonică se aliază cu blândețea periajului manual. Ea poate fi utilizată în regim electric sau în regim manual (fără a activa funcția sonică) pentru a se adapta în toate situațiile.

În regim electric, ergonomia cozii și forma unică a capetelor ELGYDIUM CLINIC permit păstrarea tehnicii de periaj folosite în mod obișnuit cu o periuță de dinți manuală.

 

TEHNOLOGIA SONICĂ PENTRU O EFICACITATE MAI MARE CONTRA PLĂCII BACTERIENE

Vibrațiile sale  de înaltă frecvență (30 000 vibrații/minut)* permit eliminarea mai ușoară a plăcii dentare, mai ales din spațiile greu de accesat, rămânând în același timp blândă pentru gingii. Acțiunea sa hidrodinamică favorizează difuzia ingredientelor active și în special a fluorului în spațiile interdentare.

Ea este adaptată pentru purtătorii de aparate și de proteze dentare.

*Performanța maximă atinsă

 

MAI MULTE CAPETE INTERSCHIMBABILE : ADAPTABILE PENTRU TINE !

ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER este dotată cu un cap de periuță de dinți Sensibilitate, cu peri moi efilați la capăt pentru o eficacitate optimizată în spațiile interdentare.

Există mai multe tipuri de capete interschimbabile pentru a se adapta la utilizarea de către oricine. Disponibilă în versiunea Sensibilitate, vei găsi în același timp capete 15/100° și 20/100° care produc un periaj eficace, dar în același timp blând. Peria trebuie schimbată la fiecare trei luni și prezintă aceleași caracteristici tehnice ca periuțele manuale ELGYDIUM CLINIC. Ele pot fi curățate în cuptorul cu micro-unde : este suficient să se introducă periuța (fără corpul periei) într-un pahar cu apă și să fie încălzită timp de 1 minut la o putere de 600W. (4)

(4) Feuillolay C. et al. « Decontaminarea / curățarea periuțelor de dinți: studiu complementar despre periuțele ELGYDIUM® ». CLINIC 2015. 36: 481-486

 

UN CRONOMETRU INTEGRAT PENTRU CONTROLUL DURATEI PERIAJULUI  :

ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER prezintă o funcție de cronometru care indică nu numai durata optimă a periajului (două minute) dar, în același timp, printr-o pulsație scurtă, momentul în care este recomandat să se schimbe zona de periaj (la fiecare 30 secunde un sfert nou de maxilar). Astfel, este mai simplu periajul dinților într-o manieră optimă pentru a elimina placa dentară și a preveni complicațiile sale. Peria se oprește după cele două minute de periaj, dar se poate reporni dacă este necesar.

 

CONSUMATORI FOARTE SATISFĂCUȚI

 

Un grup de 100 de consumatori care au utilizat  ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER (1) mai mult de o săptămână la ei acasă i-au atribuit nota globală de 4,5 din 5. 83% dintre ei au semnalat o ameliorare a sănătății lor bucale și 95% au continuat să o utilizeze după perioada de testare. Într-un alt studiu cu 60 persoane, 100% din participanți au semnalat blândețea periajului cu ELGYDIUM CLINIC HYBRID TIMER (3).

(3) Studiu de satisfacție Pierre Fabre Oral Care efectuat cu 60 de consumatori care au utilizat ELGYDIUM CLINIC HYBRID timp de o săptămână la ei acasă

 

ERGONOMIE, SIMPLITATE ȘI AUTONOMIE MARE

Printre punctele forte ale periei ELGYDIUM CLINIC HYBID TIMER, consumatorii au semnalat eficacitatea și blândețea periajului, ergonomia sa (lipsa bazei care supraîncărca marginea chiuvetei), simplitatea de folosire (permițând păstrarea tehnicii de periaj obișnuită) și autonomia lungă : o încărcare completă durează o lună, ceea ce îți permite să pleci în vacanță fără încărcător.

 

O EFICACITATE MAI MARE CONTRA PLĂCII DENTARE ȘI A COMPLICAȚIILOR SALE

Într-un studiu aleatoriu cu 110 persoane (2), ELGYDIUM CLINIC HYBRID a fost comparată cu o periuță de dinți manuală clasică de referință (cu pasta de dinți ELGYDIUM Protection Caries). După două săptămâni, persoanele care au utilizat ELGYDIUM CLINIC HYBRID aveau o reducere globală a plăcii bacteriene de 64 % (măsurată prin indexul Quigley Hein), semnificativ mai importantă decât cu periuța manuală (57 % reducere). Acest efect pe placă a fost în mod special marcat în zonele mai greu accesibile (molarii și fețele dinților situați în fața limbii).

În plus, tendința de sângerare la nivelul părților din gingii situate între dinți (« zonele interproximale ») a fost redusă de manieră semnificativ mai importantă la persoanele care au utilizat ELGYDIUM CLINIC HYBRID (73 % reducere față de 54 %). Această tendință de sângerare este corelată cu prezența plăcii bacteriene reziduale la joncțiunea dinților cu gingiile.

(2) « Evaluarea eficacității asupra plăcii a periuțelor de dinți HYBRID versus o periuță de dinți manuală de referință - Studiu realizat sub control odontologic » Laboratoires Pierre Fabre, februarie 2018. Numele studiului: EVALUAREA EFICACITĂȚII ÎN ÎNDEPĂRTAREA PLĂCII CU O PERIUȚĂ DE DINȚI HYBRID VERSUS PERIUȚA DE DINȚI MANUALĂ COMPARATIVĂ

 

A SE CITI ȘI :

ELGYDIUM CLINIC HYBRID TIMER, UN ALTFEL DE PERIAJ!